Evnen til å forandre liv ... også ditt eget

Bristol-Myers Squibb er et globalt biofarmasøytisk selskap om arbeider for å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer.

Rundt om i verden, hjelper våre legemidler millioner av mennesker i deres kamp mot sykdommer som kreft, hjerte- og karsykdommer, hepatitt B, HIV / AIDS og revmatoid artritt.

For å lykkes med dette krever det at vi har de riktige personene: mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Vi er stolte av medarbeiderne ved Bristol-Myers Squibb, og vårt teamarbeid er preget av erfaring og kompetanse, hjelpsomhet og lagånd.

Vår kultur er skapt av erfarne og kunnskapsrike personer som jobber for oss i hele verden. For å oppnå vårt mål om å hjelpe mennesker å overvinne alvorlige sykdommer, vil vi ved å formulere vårt samfunnsansvar sette ord på hvordan vi styrer etter høy integritet og indre verdier.

Les mer »

Å arbeide hos oss

Jobb hos oss

Bristol-Myers Squibb tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer en ånd av innovasjon og hvor enkeltpersoner oppfordres til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter. Vi arbeider for mangfold og balanse mellom privatliv og arbeidsliv.

Les mer om å arbeide hos oss.

Utvikling

Utvikling

Som et ledende biopharmaselskap representerer vi en innovativ næring med stadige endringer for å møte omgivelsenes krav. Våre ansatte oppfordres til å komme opp med nye ideer og ta eierskap til egen utvikling og karriere.

Les mer.

Christine

“Å arbeide for et selskap med så mange dyktige medarbeidere og med medikamenter som bidrar til at pasientene kan få et bedre liv, gir meg energi og arbeidsglede!”

Christine

Multi-Channel Brand Partner

Bli en av oss

Vil du jobbe hos oss?

Vår misjon er å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter med å kjempe mot alvorlige sykdommer. Er dette noe som også er viktig for deg? Da kan vi ha en jobb som passer for deg.

Les mer her. »

Siste oppdatering:  31-01-2014Ansvarlig:  Margaret Brusletto