Jobb hos oss

Bristol- Myers Squibb har som policy å rekruttere og ta vare på ansatte som bringer nye ideer og erfaringer. Vi tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer en ånd av innovasjon og hvor enkeltpersoner oppfordres til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter. Vi arbeider for mangfold og balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Arbeidsmiljøet er internasjonalt, med muligheter for personlig vekst og varierte oppgaver.

Som et ledende biopharmaselskap representerer vi en innovativ næring med stadige endringer for å møte omgivelsenes krav. Bristol- Myers Squibb arbeider med en høy etisk standard. I Skandinavia har vi ca. 200 ansatte. Hovedkontoret for Skandinavia ligger i Solna utenfor Stockholm.

Våre utmerkelser

Som et resultat av våre innovative personalprogrammer, har Bristol-Myers Squibb gjennom årene hatt et godt rykte som arbeidsgiver. Blant nominasjonene vi har fått i 2016 er:

The Corporate Responsibility Magazine’s liste over "the 100 best Corporate Citizens" rangerer Bristol-Myers Squibb på sjette plass etter at selskapet fikk topplassering både i 2014, 2012 og 2009.

Bristol-Myers Squibb er omtalt som en av de Topp 8 Pharma Arbeidsplasser i en undersøkelse utført av Biospace, en ledende online community for bransjenyheter og karrierer. "Folk vil jobbe hos Bristol-Myers Squibb, fordi de er opptatt av å jobbe for pasienter, " sier Ann Judge, global leder for Human Resources, Bristol -Myers Squibb."

Bristol-Myers Squibb har blitt kåret til en av de 2016 NAFE Top Selskaper for Executive Women. Selskapet ble anerkjent for lederskap initiativer, mentor program for ledere og sponsorprogram for kvinnelige ansatte.

Bristol-Myers Squibb ble hedret med "Simply the Best" Award fra Bonnie J. Addario Lung Cancer Foundation ( ALCF ) for å bedre og fremme forskning for lungekreft. Prisen var en del av ALCF sin tiende årlige "Simply the Best" Gala, som anerkjenner forskere, dedikerte leger og klinikere for deres pågående arbeid for å bekjempe lungekreft.

Bristol-Myers Squibb er rangert av magasinet Fortune som nummer fire blant verdens mest beundrede selskaper i den farmasøytiske industrien, og rangert blant de tre beste farmasøytiske selskaper for innovasjon, personalledelse, kvalitet på produkter og tjenester og bruk av selskapets aktiva.

Bristol-Myers Squibb er anerkjent av trendbladet Fast Company som en av verdens mest innovative selskaper for 2016 og en av de 10 mest innovative selskapene innen Biotech.

Hilde

“Vi arbeider med å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlig sykdom. Det er oppgaver som gir mitt arbeid mening.”

Hilde

Landssjef