Et ledende biopharma-selskap

Bristol-Myers Squibb er et globalt biopharma-selskap. Vi jobber med å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter med å overvinne alvorlige sykdommer.

ForskningVåre legemidler hjelper millioner av mennesker verden over i kampen mot kreft, hjerte- og karsykdommer, hepatitt B, HIV / AIDS og leddgikt.

Som biopharma-selskap kombinerer vi omfanget og ressursene i et stort farmasøytisk selskap med pionerånden og fleksibiliteten i et vellykket biotek-selskap. Det har høyeste prioritet hos oss å raskt og effektivt utvikle produktene i vår pipeline, med fokus på å møte og overgå våre kunders behov for nye innovative legemidler.

De siste ti årene har vi lyktes med å levere 15 nye legemidler til svært syke pasienter. Med dette er vår forskningsorganisasjon en av de mest produktive i industrien. Vår strategi er å jobbe i allianser, partnerskap og fusjoner. Dette er noen av årsakene til at det er mulig for oss å levere så mange innovative legemidler på så kort tid.

En annen årsak er menneskene som arbeider her. Bristol-Myers Squibb satser høyt på å ha en mangfolding arbeidsstyrke og en inkluderende kultur, og har mottatt mange priser verden over for nettopp dette. På våre globale nettsider kan du lese mer om hvilke utmerkelser vi har fått (link til globale sider)

I tillegg til vår misjon som er å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler til alvorlig syke pasienter, tar vi også et større samfunnsansvar gjennom både globale og lokale ansvarsprogram. I Norden har vi for eksempel i mer enn 5 år arbeidet med Nordic Secure the Future (link) der vi har sendt nordiske leger og sykepleiere til Afrika for å støtte kvinner og barn som er rammet av HIV og AIDS. Dette programmet er inspirert av vårt globale Secure the Future program (link) som vi har arbeidet med i mange år. I løpet av denne tiden har vi investert mer enn 150 millioner dollar i dette arbeidet, for å ta vårt ansvar i aidsepidemien i Afrika.

Fra 2013 støtter vi også sykehusklovn-virksomheter i våre nordiske land. Vi er overbevist om at gledesmedisin også er medisin – og at glede har en sterkt helende kraft, akkurat som våre innovative legemidler. Gjennom å forene våre ulike måter å gi støtte til alvorlig syke pasienter, øker vi også bidraget til samfunnet vi lever i. Les mer om de norske Sykehusklovnene og deres fantastiske arbeid her.

Bærekraftig drift er også en av våre hovedprioriteringer. Ved mange av våre anlegg verden over integrerer vårt selskap omfattende energistyring, kontroll med forurensning og andre tiltak, for å redusere miljømessige konsekvenser.

Bristol-Myers Squibb ønsker å arbeide i partnerskap med, og å gi vårt bidrag til våre kunder, medarbeidere, aksjonærer, vårt miljø og den verden vi lever i. Men vår suksess som et ledende biopharma-selskap vil til syvende og sist måles gjennom den forskjellen vi gjør for pasientenes liv.

Barn som springer

Samfunnsansvar

I tillegg til vår oppgave å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer, har vi også et stort samfunnsansvar.

Om vårt samfunnsansvar

forskning

Om oss

Bristol-Myers Squibb er et globalt biofarmasøytisk selskap som arbeider for å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler, som hjelper pasienter til å overvinne alvorlige sykdommer.

Les mer om oss