Evnen til å forandre liv ... også ditt eget

Bristol-Myers Squibb er et globalt biofarmasøytisk selskap om arbeider for å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer.

Rundt om i verden, hjelper våre legemidler millioner av mennesker i deres kamp mot sykdommer som kreft, hjerte- og karsykdommer, hepatitt B, HIV / AIDS og revmatoid artritt.

For å lykkes med dette krever det at vi har de riktige personene: mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Vi er stolte av medarbeiderne ved Bristol-Myers Squibb, og vårt teamarbeid er preget av erfaring og kompetanse, hjelpsomhet og lagånd.

Vår kultur er skapt av erfarne og kunnskapsrike personer som jobber for oss i hele verden. For å oppnå vårt mål om å hjelpe mennesker å overvinne alvorlige sykdommer, vil vi ved å formulere vårt samfunnsansvar sette ord på hvordan vi styrer etter høy integritet og indre verdier.

Les mer »

Å arbeide hos oss

Jobb hos oss

Bristol-Myers Squibb tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer en ånd av innovasjon og hvor enkeltpersoner oppfordres til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter. Vi arbeider for mangfold og balanse mellom privatliv og arbeidsliv.

Les mer om å arbeide hos oss.

Utvikling

Utvikling

Som et ledende biopharmaselskap representerer vi en innovativ næring med stadige endringer for å møte omgivelsenes krav. Våre ansatte oppfordres til å komme opp med nye ideer og ta eierskap til egen utvikling og karriere.

Les mer.

Bli en av oss

Vil du jobbe hos oss?

Vår misjon er å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter med å kjempe mot alvorlige sykdommer. Er dette noe som også er viktig for deg? Da kan vi ha en jobb som passer for deg.

Les mer her. »