Et ledende biopharma-selskap

Bristol-Myers Squibb er et globalt biopharma-selskap. Vi jobber med å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter med å overvinne alvorlige sykdommer.

Våre legemidler hjelper millioner av mennesker verden over i kampen mot kreft, hjerte- og karsykdommer, hepatitt B, HIV / AIDS og leddgikt.

Som biopharma-selskap kombinerer vi omfanget og ressursene i et stort farmasøytisk selskap med pionerånden og fleksibiliteten i et vellykket biotek-selskap. Det har høyeste prioritet hos oss å raskt og effektivt utvikle produktene i vår pipeline, med fokus på å møte og overgå våre kunders behov for nye innovative legemidler.

Les mer »

Glädjeverkstan

Vårt samfunnsansvar

Siden 2013 har vi støttet sykehusklovner i de nordiske landene. I Norge støtter vi Sykehusklovnene. Gjennom sin unike tilnærming, skaper Sykehusklovnene veier inn til barnet som den voksne noen ganger ikke kan nå. Gjennom møter, glede og latter, kan klovner hjelpe både ansatte og pårørende å nå barna, eller kanskje bare få dem til å le og slappe av for et øyeblikk en tung dag.

Les Sykehusklovnenes blogg her.

Vårt uppdrag

Vår forskning

Bristol-Myers Squibb er et globalt biopharma-selskap. Vi jobber med å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter med å overvinne alvorlige sykdommer.

Les mer om vårt fokus på forskning.

Squibb, Bristol och Myers

Vår historie

Selskapet har en lang tradisjon for innovasjon, noe som startet i New York i 1858, da legen Edward R. Squibb stiftet et farmasøytisk selskap i Brooklyn. I1887 kjøpte de to vennene William McLaren Bristol og John Ripley Myers et legemiddelproduserende firma i vanskeligheter i Clinton. Sammen la de grunnlaget for dagens selskap - et globalt ledende biopharma-selskap som viderefører den innovative arven.

Les mer om vår historie.

Innovation

Utvikling

Som et ledende biopharmaselskap representerer vi en innovativ næring med stadige endringer for å møte omgivelsenes krav. Vi tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer en ånd av innovasjon og hvor enkeltpersoner oppfordres til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter.

Les mer om å arbeide hos oss.