Samfunnsansvar

I tillegg til vår oppgave å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer, har vi også et stort samfunnsansvar. I våre tiltak for samfunnsansvar finnes programmer på et globalt og lokalt nivå. Flere tiltak er basert på Bristol-Myers Squibb Foundation som arbeider for å fremme likebehandling innen HIV / AIDS, hepatitt, kreft og psykiske lidelser gjennom en rekke programmer rundt om i verden. Vår ambisjon er også å jobbe globalt med aktivt miljøansvar for å redusere energi-og vannforbruk og gjøre produksjonen mer miljøvennlig.

Nordic Secure The Future

Nordic Secure the Future

Mellom 2006-2012, hadde vi et nordisk program, Nordic Secure The Future, inspirert av vårt globale Secure The Future-program. Programmet gjorde det mulig for erfarne spesialister og sykepleiere å reise til Afrika for å bekjempe HIV / AIDS krisen. Totalt 24 nordiske leger og sykepleiere deltok i programmet. På bms.se/nstf beskrives programmet i sin helhet.

Sykehusklovnene

Sykehusklovnene

Siden 2013 har vi støttet sykehusklovner i de nordiske landene. I Norge støtter vi Sykehusklovnene. Gjennom sin unike tilnærming, skaper Sykehusklovnene veier inn til barnet som den voksne noen ganger ikke kan nå. Gjennom møter, glede og latter, kan klovner hjelpe både ansatte og pårørende å nå barna, eller kanskje bare få dem til å le og slappe av for et øyeblikk en tung dag.

Les Sykehusklovnenes blogg her.