Sykehusklovnene

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon med 15 profesjonelle Sykehusklover som reiser rundt på norske sykehus og besøker barn som ligger der. Som en av deres støttespillere er vi stolte over å presentere deres blogg. Vi støtter Sykehusklovnenes viktige arbeid. Gjennom møtet, gleden og latteren kan klovnene nå fram til barna på en måte som ingen andre kan. Klovnene er også viktige oppmuntringspartnere for pårørende og helsepersonell. Vi i BMS tror at vi sammen kan gjøre en stor forskjell i pasientenes liv om innovative legemidler kombineres med gledesmedisin.

Les mer Sykehusklovnene og deres fantastiske arbeid på norske sykehus, på sykehusklovnene.no, og følg dem på deres facebook-side.

En god start på 2014

Da var julerushet over og 2014 allerede en måned gammelt og vi i Sykehusklovnene er godt i gang på våre fem sykehus: Riksen, Ullevål, Ahus, Drammen sykehus Vestre Viken og St Olavs i Trondheim. I tillegg har to av klovnene vært på besøk nummer tre på Sørlandet Sykehus i Arendal, som er enda et sykehus vi håper å være etablert på i løpet av ikke så alt for lenge...

Les mer

Klovnehøsten!

September og oktober med røde neser: Nå er det maleriske høstfarger over vårt ganske land. De femten sykehusklovnene virvler også rundt med sterke farger i korridorene! Snart har alle klovnene helt nye kostymer lagd av kostymedesigner Berit Haltvik With i nært samarbeid med hver enkelt klovn.

Les mer