Vårt samfunnsansvar: lokalt

I tillegg til vår oppgave som er å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer, har vi også et stort samfunnsansvar. I vårt samfunnsansvar tiltak finnes programmer på et globalt og lokalt nivå.

Mamma och barnMellom 2006-2012, hadde vi et nordisk program, Nordic Secure the Future, inspirert av vårt globale Secure The Future-program. Programmet gjorde det mulig for erfarne spesialister og sykepleiere å reise til Afrika for å bekjempe HIV / AIDS krisen. Totalt 24 nordiske leger og sykepleiere deltok i programmet. På bms.se/nstf beskrives programmet i sin helhet. Gjennom vårt engasjement i Nordic Secure the Future, ønsket vi å gi vårt bidrag til kampen mot AIDS-epidemien i Afrika, i tillegg til de innovative og livsforlengende medisiner vi har utviklet for pasienter som lever med HIV.

 

Glädjeverkstan Siden 2013 har vi støttet sykehusklovner i de nordiske landene. I Norge støtter vi Sykehusklovnene. Gjennom sin unike tilnærming, skaper Sykehusklovnene veier inn til barnet som den voksne noen ganger ikke kan nå. Gjennom møter, glede og latter, kan klovner hjelpe både ansatte og pårørende å nå barna, eller kanskje bare få dem til å le og slappe av for et øyeblikk en tung dag.

Se mer informasjon på Sykehusklovenenes hjemmeside her

Ved å kombinere innovative medisiner for alvorlige sykdommer med gleden et møte med en av Sykehusklovnene fantastiske klovner kan gi, kan vi gjøre en enda større forskjell for de som er syke.

Vennligst les Sykehusklovnenes blogg her på nettstedet vårt.

Barn som springer

Samfunnsansvar

I tillegg til vår oppgave å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som hjelper pasienter å overvinne alvorlige sykdommer, har vi også et stort samfunnsansvar.

Om vårt samfunnsansvar

forskning

Om oss

Bristol-Myers Squibb er et globalt biofarmasøytisk selskap som arbeider for å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler, som hjelper pasienter til å overvinne alvorlige sykdommer.

Les mer om oss