Vi jobber for å gjøre en forskjell i pasientenes liv

Bristol-Myers Squibb er et globalt biopharma selskap som jobber med å oppdage, utvikle og levere innovative legemidler som vil hjelpe pasienten til å overvinne alvorlige sykdommer.

ForskningVår høyeste prioritet er rask og effektiv utvikling av produktene våre, med fokus på å møte og overgå våre kunders behov for innovative og nye medisiner. I løpet av de siste ti årene har vi klart å levere 15 nye medisiner til kritisk syke pasienter. Dette gjør at vår forskning er en av de mest produktive i bransjen.

I løpet av 2012 investerte vi 3,9 milliarder USD til forskning og utvikling for å legge til rette for oppdagelse og utvikling av nye medisiner. Flere enn 100 forskningsprogrammer og forbindelser er representert i alle stadier og er produsert i vår pipeline. Forskning og utviklingsprosessen er tidkrevende og dyr, noe som kan kreve en investering på mer enn 6 milliarder og mer enn 10 år for å utvikle et stoff fra laboratoriet til det ferdigstilte legemiddelet.

For Bristol-Myers Squibb innebærer godkjenning av et nytt legemiddel ofte bare begynnelsen på en langvarig utvikling. Når en medisin har fått patentbeskyttelse, fortsetter vi å investere i vitenskapelig kompetanse for å ytterligere definere legemiddelets virkning i behandlingen av andre alvorlige sykdommer. Selv etter den første godkjenningen av en ny medisin kan hvert legemiddel godkjennes for flere indikasjoner og sykdommer.

Vår ”String of Pearls” - strategi

Bristol-Myers Squibb har forpliktet seg til å hjelpe pasienter i deres kamp mot alvorlige sykdommer, for rask oppdagelse og utvikling av nye legemidler og kosttilskudd. Vi utvider vår interne kompetanse med innovative allianser, oppkjøp og partnerskap.

Vi kaller dette for vår ”String of Pearls – strategi, eller perlekjedestrategi. De siste perlene er flere oppkjøp og partnerskap med dynamiske bioteknologiselskaper. Disse prosjektene gir oss flere fordeler i form av kunnskap, forskning og substanser, særlig innen bioteknologi og fremtidens kreftbehandling.

Nordic Secure the Future

 

 

Spør legen om Revmatologi